- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu ciocolata au un gust minunat si se pot servi oricand alaturi de o cana cu ceai sau un pahar de vin rosu.
Ingrediente
- 120gr ciocolata de menaj
- 125 gr unt
- 225 gr zahar
- 125 gr faina
- 10 gr dojdie uscata
- 2 oua
PENTRU DECOR:
- 100 gr migdale
- 50 gr zahar pudra
Instructiuni de preparare
- Se topeste ciocolata de menaj si untul in bain-marie,le dai deoparte de pe foc si adaugi zaharul,ouale si faina cernuta cu drojdia. Se amesteca totul foarte bine pana se obtine o compozitie cremoasa.
- Se toarna compozitia in fomele pe care le dorim si le decoram cu samburi de migdale si asezam formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptorul preincalzit pentru circa 25 de minute.
- Se scot fursecurile din forme si cand s-au racit compet se pudreaza cu zahar praf.