Fursecuri bicolore

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile bicolore sunt aromate, delicioase si foaret usor de preparat. Daca doriti puteti adauga in aluat miez de nuca macinat sau migdale macinate, pentru un plus de aroma si gust.

Ingrediente

    • 250 gr margarina
    • 300 rg faina
    • esenta de vanilie
    • 170 gr zahar
    • 3 linguri apa sau suc
    • 2 linguri cacao

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas se freaca margarina cu zaharul pana se obtine o crema in care se adauga apa si putina esenta de vanilie. Se adauga faina si se omogenizeaza bine amestecul.
  2. Aluatul obtinut se imparte in doua si intr-o parte se adauga cacaua si se framanta pana se incorporeaza complet.
  3. Ambele aluaturi se intind separat intr-o foaie cat  mai subtire. Apoi, se pun unul peste celalalt, se ruleaza strans si se invelesc in folie de plastic si se da la rece pentru 2-3 ore.
  4. Se scoate sulul de la frigider si se taie in felii de max 1 cm grosime care se coc intr-o tava tapetta cu hartie de copt, pentru  maxim 15 minute, la foc moderat.

Recomandari

Deserturi