Fursecuri cu alune

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu alune nu sunt doar bune, dar sunt fragede, aromate si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 150 gr unt
    • 3 linguri zahar tos
    • 1 plic zahar vanilat
    • 2 oua
    • 250 gr faina
    • alune

Instructiuni de preparare

  1. Se framanta  repede un aluat din faina, unt, zahar tos, zahar vanilat si oua. Aluatul trebuie manevrat repede pentru ca se inmoaie de la caldura mainii. Se impacheteaza aluatul in folie de plastic alimentara si se baga la frigider 30 de minute.
  2. Se intinde aluatul in foaie de 5 mm grosime, din care apoi se decupeaza cercuri. Pe  fiecare felie de aluat se pune cate o aluna, apoi se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 12-15 minute, pana incep sa se rumeneasca pe margini.

Recomandari

Deserturi