- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile de ciocolata sunt preferatele copiilor, iar daca le doriti mai fragede lasati-le peste noapte la frigider!
Ingrediente
- 90 gr unt
- 75 gr nuci
- 100 gr ciocolata
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 100 gr zahar
- 1 lingura amidon
- 120 gr faina
- sare
Instructiuni de preparare
- Ciocolata si untul se topesc impreuna, iar oul se freaca bine cu zaharul.
- Faina se amesteca cu sarea, praful de copt si amidonul.
- Se adauga amestecul de ciocolata si unt si apoi cel de zahar ?i ou. Nuca se marunteste mai mare si se adauga si ea ?i se amesteca bine in aluat.
- In tava de copt unsa si tapetata cu hartie se pun cu lingura gramajoare din compozi?ia rezultata, cu spatii intre ele, si se coc 10 minute.
- Cand fursecurile sunt coapte se scoate tava din cuptor si s epun pe un gratar ca sa se raceasca.