- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile uscate cu nuci sunt aromate, delicioase si cu siguranta pe placul dvs. Servite a doua zi ele sunt mult mai aromate si crocante.
Ingrediente
- 80 gr zahar
- 300 gr faina
- sare
- 200 gr unt
- 2 oua
- 75 gr nuca
Instructiuni de preparare
- Se freaca untul spuma, apoi se adauga zaharul, galbenusurile, putina sare, faina si se amesteca toate, iar aluatul obtinut se da la frigider cateva ore.
- Din aluatul intarit se formeaza gogosele de marimea nucilor, care se dau prin albusurile de ou batute spuma si apoi prin nuca tocata marunt.
- Se pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc moderat. Dupa 5 minute se scoate tava din cuptor, si se turtesc fursecurile cu dosul unui pahar, dupa care se mai coc inca 15 minute.