Fursecuri uscate cu nuci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile uscate cu nuci sunt aromate, delicioase si cu siguranta pe placul dvs. Servite a doua zi ele sunt mult mai aromate si crocante.

Ingrediente

    • 80 gr zahar
    • 300 gr faina
    • sare
    • 200 gr unt
    • 2 oua
    • 75 gr nuca

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca untul spuma, apoi se adauga zaharul, galbenusurile, putina sare, faina si se amesteca toate, iar aluatul obtinut se da la frigider cateva ore.
  2. Din aluatul intarit se formeaza gogosele de marimea nucilor, care se dau prin albusurile de ou batute spuma si apoi prin nuca tocata marunt.
  3. Se pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc moderat. Dupa 5 minute se scoate tava din cuptor, si se turtesc fursecurile cu dosul unui pahar, dupa care se mai coc inca 15 minute.

Recomandari

Deserturi