- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de lamaie cu piscoturi este foarte aromata dar daca doriti sa ii savurati aroma din plin serviti-o cu biscuiti aromatizai cu ghimbir.
Ingrediente
- 5 galbenusuri
- 100 ml vin
- 100 gr zahar pudra
- zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
- 5 albusuri
- piscoturi, pentru servit
Instructiuni de preparare
- La bain-marie se bat cu telul pana se imgroasa bine, galbenusurile, vinul, zaharul pudra,zeama si coaja rasa de lamaie. Cand crema s-a ingrosat se da deoparte si se lasa sa se raceasca.
- Dupa ce s-a racit crema se adauga albusurile batute spuma,se omogenizeaza usor, apoi se toarna intr-o farfurie de sticla si se baga la frigider.
- In momentul servirii se deoreaza cu piscoturi de sampanie.