- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spuma de banane este foarte gustoasa, si se poate servi rece, in loc de inghetata in zilelele caniculare de vara.
Ingrediente
- 4 banane
- 4 linguri zahar pudra
- 500 gr frisca
- 6 foi de gelatina
- 3 linguri apa
- 2 linguri rom
Instructiuni de preparare
- Se rad 3 banane si jumatate intr-un castron, se stropesc cu rom si se pune peste ele zaharul. Se amesteca bine pana se topeste zaharul.
- Se amesteca bananele cu gelatina, inmuiata inainte in apa rece, si se inglobeaza usor in frisca.
- Spuma de banane se pune intr-o forma udata cu apa si se da la rece. inainte de a servi, se inmoaie fundul castronului in apa fierbinte, se rastoarna spuma pe un platou si se orneaza cu feliute de banana.