- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spuma de lapte este un desert de vara, usor de preparat si foarte energizant!
Ingrediente
- 2 banane
- 200 ml lapte de cocos
- 2 albusuri
- 50 gr zahar
- 3 foi gelatina
- sucul de la 1/2 lamaie
- 200 gr branza de vaci
PENTRU SERVIT:
- 350 gr biscuiti cu cacao
- fructe din compot
Instructiuni de preparare
- Bananele se mixeaza si se stropesc cu suc de lamaie, apoi se amesteca bine cu zaharul si branza. Se mixeaza din nou pana se omgenizeaza bine compozitia.
- Foile de gelatina se inmoaie in apa si intr-o craticioara se incalzeste laptele. Se adauga apoi gelatina si se amesteca bine.
- Se toarna laptele peste amestecul cu branza ?i se mixeaza. Albusurile se bat spuma si se adauga si ele.
- In pahare, se repartizeaza biscuitii sframati, se toarna spuma si se da la rece pentru 3 ore. Se serveste cu fructe din compot.