Aripi imbatate

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aripile imbatate se prepara usor, si pot oricand sa fie punctul forte la o masa alaturi de cei dragi.

Ingrediente

    • 700 gr aripioare de pui
    • sare
    • 1 lingura ulei
    • 3 linguri boia iute
    • 500 ml bere blonda

Instructiuni de preparare

  1. Se curata aripile, apoi se parlesc  la flacara aragazului. Se spala cu apa rece si se usuca cu serevete de hartie.
  2. Se pun aripioarele intr-un castron si se toarna uleiul peste ele. Se amesteca bine pentru ca toate aripioarele sa fie unse cu ulei, apoi se presara sare si boiaua, amestecand iarasi pana se condimenteaza bine aripioarele.
  3. Se pun aripioarele intr-o tava de cuptor , se toarna berea peste ele si se baga la cuptor pentru 30 de minute, dupa care se servesc simple sau cu garnitura preferata.

Recomandari

Friptura sau Gratar