- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O mancare speciala pentru o seara speciala in familie.Poate fi pregatita si cu ocazia meselor festive inlocuind cu succes curcanul.
Ingrediente
- 250 gr de ficat de pasare
- 2 legaturi de patrunjel verde
- 250 gr de ciuperci prajite
- 1 lingurita de tarhon
- 1 lingurita de rozmarin
- 1 lingurita de piper negru macinat
- 3 lingurite de busuioc
- 1 lingurita de jumatate de curry
- o gaina de max 2 kg
Instructiuni de preparare
- Speli bine ficatul si il prajesti intr-o tigaie cu putin ulei. Cand ficatul de pui este gata il tacati cu masina de tocat impreuna cu patrunjelul verde, spalat si adaugati ciupercile. Pasta rezultata o amestecati cu ajutorul unei spatule de lemn.
- Compozitia rezultata o introduci in gaina, dupa care o cosi cu ata de bucatarie pentru ca sa nu iasa compozitia.
- Ungi gaina cu ulei si o pui intr-o tava, in mijlocul cuptorului preincalzit.
- Dupa o ora gaina este gata. O scoti pe un platou si ornati dupa preferinta.