Heringi cu sos alb

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Heringii cu sos alb trebuie sa ii preparati si dvs.Aroma fina a sosului in combinatie cu gustul pestelui face ca acest preparat sa fie o delicatesa culinara.

Ingrediente

    • 10 buc heringi
    • 1 lingura unt
    • 3 1/2 lingura faina
    • 2 lingurite mustar
    • 200 ml lapte

Instructiuni de preparare

  1. Heringii se curata, se spala bine sub jet de apa rece, se sareaza, se dau prin 2 linguri de faina si se pun apoi la prajit pe ambele parti, in ulei fierbinte.
  2. Se face un sos alb dintr-o lingura si jumatate de faina, 200 m lapte si unt, iar sosul obtinut se amesteca cu mustar si se serveste cu heringii rumeniti frumos.

Recomandari

Friptura sau Gratar