- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Muschiul de vita sote este un preparat aromat pe care cu siguranta il veti indragi datorita aromei si al gustului suculent.
Ingrediente
- 1 kg muschi de vita
- 200 ml vin rosu
- piper macinat
- 1 lingurita faina
- ulei
- sare
- felii de franzela
Instructiuni de preparare
- Se taie muschiul de vita felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa o ora, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei fierbinte sa se friga la foc iute, intorcandu-le din cand in cand. Cand feliile de carne sunt prajite se scot din tigaie si se presara cu sare fina.
- Se amesteca faina cu sosul ramas in tigaie, se adauga vinul si se lasa sa dea in 2-3 clocote.
- Se prajesc feliile de paine in ulei, se asaza pe o farfurie una langa alta si pe fiecare se pune cate o felie de muschi, peste care se pune cate o lingurita de sos si se poate servi.