Piept de curcan umplut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pieptul de curcan umplut este un preparat acre se poate servi rece ca aperitiv si cald alaturi de o friptura, ca fel principal.

Ingrediente

    • 1 piept de curcan
    • 5 legaturi de marar verde
    • 200 gr unt
    • 300 gr sunca presata
    • 6 oua
    • piper sare

Instructiuni de preparare

  1. Pieptul de curcan se desface in asa fel incat sa se obtina o "foaie" de carne cat mai dreapta acre se tapeteaza cu felii de sunca presata.
  2. Se bat ouale ca pentru omleta si se amesteca apoi cu  mararul tocat, sare si piper. Pasta reultata se intinde peste sunca presata, apoi se ruleaza foaia de carne de curcan.
  3. Rulada de carne se leaga cu ata de bucatarie, apoi se acopera complet cu tot untul. Se pune in tava si se da la cuptor pana se rumeneste si devine auriu-maronie, avand grija ca rulada sa fie stropita din cand in cand cu untul din tava.
  4. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, abia apoi se feliaza si se serveste.

Recomandari

Friptura sau Gratar