- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul cu sos de branza este un preparat delicios si apetisant, foarte gustos si usor de preparat.
Ingrediente
- 1/2 pui
- 2 morcovi
- 1/2 telina
- 100 gr branza de vaci
- 100 gr cascaval
- 2 oua
- 1 buchet broccoli
- 4 ciuperci mari
- sare
- piper
- 100 ml vin
- ulei
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 3 portii
Timp de preparare 90 minute
- Cureti si speli morcovul si telina. Fierbi legumele separat, apoi le tai in feliute.
- Speli puiul, il zvanti, apoi il rumenesti in putin ulei incins, il scoti si-l pui intr-o tava.
- Calesti legumele in grasimea de la pui. Cureti si speli palariile de ciuperci. Le asezi intr-o tava unsa cu ulei, le presari cu sare si le dai la cuptor, timp de 10-15 minute.Dupa aceea, umpli ciupercile cu legume si le asezi pe langa pui, impreuna cu broccoli.
- Pentru umplutura, freci branza cu ouale, sare, piper si cascavalul ras si repartizezi compozitia cu lingura, peste ciuperci. Torni putin vin in tava si dai totul la cuptor, pentru gratinare.