Baccala

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Baccala este o mancare itelieneasca, usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 600-800 gr file de peste (dupa preferinta)
    • 400 g ciuperci proaspete
    • 1/2 ardei gras verde
    • 1/2 ardei gras rosu
    • 300 gr orez sare
    • piper
    • busuioc
    • 600 ml  apa plata
    • 2-3 fire patrunjel verde
    • 50 gr unt

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 10 portii

Timp de preparare 90 minute

  1. Pui fileul de peste intr-o tigaie cu unt. Tigaia trebuie sa fie mai adanca. Adaugi ciupercile spalate si curatate, intregi, ardeii taiati subtire pe lungime si apa cat sa acopere toate ingredientele.
  2. Lasi pe foc pana scade sosul din tigaie, iar pestele si legumele sunt facute, apoi condimentezi cu sare, piper si busuioc.
  3. Prepari orezul prin fierbere in aproximativ 900 ml apa, sarata dupa gust. Poti adauga si 2-3 ciuperci din conserva. Servesti garnitura alaturi de peste si legume decorate cu verdeata tocata marunt.

Recomandari

Mancaruri