- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Nu trebuie sa fie neaparat Craciunul pentru a savura ccotlete de porc.Aceasta reteta de cotlete de porc cu ceapa, poate inlocui cu siguranta, renumitul gratar fiind si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 5 cotlete de porc
- 5 cepe mari
- 5 felii bacon
- 5 felii cascaval
- sare
- piper
- unt pentru uns vasul
Instructiuni de preparare
- Cotletele se spala si se usuca cu prosoape absorbante.Se bat usor cu ciocanul de snitele, se cresteaza pe margini si se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza cotletele intr-un vas sau tava unsa cu putin unt. Pe fiecare bucata de cotlet se aseaza o felie de bacon si una de cascaval.
- Se taie ceapa julien si se freaca cu putina sare. Se preasara desupra cotletelor si se toarna 4-5 linguri de apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute.
- Cu 15 minute inainte de finalul coacerii, se inlatura folia de aluminiu.Cotletele se servesc cu garnitura de cartofi sau orez insotit de o salata de cruditati.