- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pieptul de pui cu lamaie este o reteta foarte gustoasa, usoara si rapida de realizat.Ajuta foarte mult persoanele supraponderale.
Ingrediente
- 6 buc de piept de pui dezosat
- 1/2 ceapa
- 2 lamai
- o lingura de branza proaspata de vaci
- marar verde
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Iei pieptul de pui il speli si il stergi cu cateva servete absorbante.Intr-o tigaie de teflon fara grasime rumenesti pieptul de pui taiat bucatele. Adaugi ceapa tocata si mararul.
- Dupa 10 minute adaugi sucul celor 2 lamai si un pahar cu apa si mai lasi sa fiarba la foc mic pana ce lichidul scade la jumatate.
- Opresti focul, adaugi branza dulce si marar tocat. Adaugi sare si piper numai daca e neaparata nevoie.