Piept de pui cu lamaie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pieptul de pui cu lamaie este o reteta foarte gustoasa, usoara si rapida de realizat.Ajuta foarte mult persoanele supraponderale.

Ingrediente

    • 6 buc de piept de pui dezosat
    • 1/2 ceapa
    • 2 lamai
    • o lingura de branza proaspata de vaci
    • marar verde
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Iei pieptul de pui il speli si il stergi cu cateva servete absorbante.Intr-o tigaie de teflon fara grasime rumenesti pieptul de pui taiat bucatele. Adaugi ceapa tocata si mararul.
  2. Dupa 10 minute adaugi sucul celor 2 lamai si un pahar cu apa si mai lasi sa fiarba la foc mic pana ce lichidul scade la jumatate.
  3. Opresti focul, adaugi branza dulce si marar tocat. Adaugi sare si piper numai daca e neaparata nevoie.

Recomandari

Mancaruri