- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O reteta rapida pentru cine isi face griji pentru silueta sau pentru cine vrea sa aiba un mod de viata sanatos! Aceasta reteta este ideala cand doriti o masa satioasa plina de vitamine dar scazuta in calorii.
Ingrediente
- 4 buc de file peste de cate 300-400 gr fiecare (file de crap sau salau)
- 500 gr de ciuperci
- o ceapa
- o lingura de faina integrala
- 3 linguri de ulei de masline
- 3 linguri de pasta de rosii
- 3 catei de usturoi
- o legatura de patrunjel verde
- 200 ml de apa
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Speli fileurile de peste si le lasi pe un prosop absorbant sa se usuce.
- Tai ciupercile felii, le speli si le calesti in putin apa. Cand se inmoaie le scoti pe o farfurie.
- In acelati vas calesti tot in putina apa ceapa si usturoiul, pui o lingura de faina integrala, amesteci bine, condimentezi iar apoi torni ciupercile.
- Intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei altenezi pestele cu amestecul preparat, iar daca mai ramane compozitie o pui deasupra.
- Dizolvi pasta de rosii in apa si o torni in tava peste peste, presari patrunjel verde tocat, cateva picaturi de ulei de masline si bagi tava in cuptor pentru 20 de minute.
- Poti prepara separat o garnitura de broccoli sau morcovi.