Crap la cuptor- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crapul la cuptor este un preparat pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia, pentru ca este dietetic si usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 crap de 1,5 kg
    • 1 lingura bulion
    • 3 linguri de ulei
    • sare
    • 175 ml vin alb
    • 5 boabe de piper
    • 3 cepe
    • 2 foi de dafin
    • 2 catei de usturoi

Instructiuni de preparare

  1. Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora,apoi se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.
  2. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.

Recomandari

Mancaruri