Mis-mas

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mis-mas este o mancare gustoasa si satioasa, perfecta in zilele geroase de iarna.

Ingrediente

    • 1 varza acra
    • 4-5 cartofi fierti
    • 150 ml ulei
    • 350 gr friptura rece
    • sare
    • cimbru
    • 100 gr slanina sau costita

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli varza, o lasi in apa rece 1 ora, o scurgi si o tai sferturi, dupa care o toci marunt,apoi o lasi deoparte.
  2. Prajesti usor in ulei resturile de friptura taiate felii mici, le pui in tava mai mare de friptura cu varza tocata si feliute de slanina.
  3. Cureti cartofii de coaja, ii tai romburi mici, ii amesteci cu varza si carnea, condimentezi cu cimbru si putina sare si lasi tava in cuptorul cald pana cand se rumeneste mancarea. Servesti fierbinte cu paine proaspata si vin alb sau rose.

Recomandari

Mancaruri