Peste oceanic a la grec

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pestele oceanic a la grec este un preparat delicios, sanatos si plin de vitamine care se poate servi atat rece cat si cald.

Ingrediente

    • 1 kg peste
    • 300 ml vin alb
    • 1 foaie de defin
    • 300 ml suc de rosii
    • 200 ml ulei
    • 6 catei de usturoi
    • cimbru
    • piper
    • 1 lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Se pune pestele in cratita, se pipereaza, se sareaza, se presara cu cimbru, se adauga foaia de dafin, usturoiul taiat felioare, se toarna uleiul, vinul, sucul de rosii si se baga cratita la cuptor sa fiarba pana scade si ramane numai pestele in ulei.
  2. cand este gata se scoate peste pe o farfurie, se toarna putin sos din cratita si se serveste cu zeama de lamaie.

Recomandari

Mancaruri