- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Daca vreti sa mancati ceva usor si va place fasolea, va recomand reteta de pui cu fasole verde. In plus, puteti servi puiul cu fasole verde astfel preparat si rece si cald.
Ingrediente
- 1 pui
- 500 gr fasole verde fideluta
- 1 lingura smantana
- 1 ceapa
- sare
Instructiuni de preparare
- Se alege fasolea si se fierbe in apa cu putina sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se inabusa cu unt intr-o cratita, pe foc mic, apoi se adauga putina apa si se fierbe in continuare.
- Cand fasolea este fiarta, se scurge, se pune in cratita cu pui, se mai adauga si putina zeama in care a fiert fasolea si se baga cratita in cuptor.
- Cand a scazut apa aproape de tot, se adauga in putinul sos care a ramas o lingura de smantana, dupa care se poate servi.