- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul cu vinete trebuie sa il incercati. Este gustos, satios si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 1 pui
- 1 ceapa
- 4 linguri ulei
- patrunjel verde tocat
- 3 vinete
- 1 lingura faina
- sare
Instructiuni de preparare
- Se taie vinetele pe lungime, in sferturi, apoi fiecare sfert pe latime in doua. Se pudreaza cu sare si se lasa sa stea 30 de minute, apoi se storc vinetele intre palme ca sa-si lase zeama, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
- Se portioneaza puiul si se inbuse apoi bucatile intr-o lingura de ulei, adaugand apoi ceapa rasa si 3 linguri de apa.
- Se pun vinetele prajite peste bucatile de pui, se presara patrunjel verde tocat, Acoperi cratita si lasi sa fiarba la fic mic inca 15 minute, dupa care se baga la cuptor pana cand mancarea este gata.