Pui pe pat de orez cu carnati

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul pe pat de orez cu carnati este un preparat aromat, delicios, foarte satios si usor de preparat.

Ingrediente

    • 4 carnati picanti semiafumati
    • 250 gr orez
    • 75 gr unt
    • piper negru macinat
    • 2 gogosari
    • 1 pui
    • 750 ml supa de pui
    • sare
    • cimbru verde si uscat
    • 3 linguri ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Se curata puiul de pielite, se spala in 3 ape, apoi se lasa sa stea cateva minute in apa clocotita.
  2. Intre timp, se pregateste orezul, se spala in 2-3 ape si se caleste 3-4 minute in unt. Se aduaga supa de pui si se lasa sa fiarba la foc potrivit, adaugand sare si piper, dupa gust.
  3. Puiul se portioneaza si se rumeneste in cuptor impreuna  cu carnatii, apoi se serveste pe pat de orez, cu cimbru proaspat si feliute de gogosari.

Recomandari

Mancaruri