Tocanita rapida

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O mancare delicioasa care nu necesita mult timp de stat in bucatarie.Cand doriti un pranz delicios si satios in 20 minute aveti o mancare cu multe vitamine si de post.Poti adauga bucatele de carne de pui sau de ce nu o salata de cruditati.

Ingrediente

    • 1 varza alba mica
    • 3 linguri ulei
    • 200 gr de paste in forma de scoici
    • 1 ceapa mare
    • 1 morcov
    • 2-3 tulpini de telina
    • 2 linguri pasta de tomate
    • 1 lingurita cimbru uscat
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o oala cu apa si putina sare pui pastele la fiert. Nu le lasi sa fiarba mult. Cand sunt al dente le scurgi bine de tot de apa si le clatesti.
  2. Tai marunt ceapa, morcovul felii subtiri si varza bucati mai mari. le calesti intr-o oala cu ulei incins, amestecand mereu, pana se inmoaie morcovii si varza.
  3. Adaugi pastele fierte, adaugi coditele de telina taiate rondele subtiri, cartoful dat pe razatoarea mica, cimbru, 2 cani de apa calda. Potrivesti dupa gust de sare si piper. Lasi totul la fiert circa 15 minute, adaugi pasta de tomate si mai lasi 5  minute, amestecand din cand in cand.
  4. Tocanita poate fi servita calda cat si rece presarand deasupra putin marar verde tocat fin.

Recomandari

Mancaruri