- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O mancare delicioasa care nu necesita mult timp de stat in bucatarie.Cand doriti un pranz delicios si satios in 20 minute aveti o mancare cu multe vitamine si de post.Poti adauga bucatele de carne de pui sau de ce nu o salata de cruditati.
Ingrediente
- 1 varza alba mica
- 3 linguri ulei
- 200 gr de paste in forma de scoici
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 2-3 tulpini de telina
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingurita cimbru uscat
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Intr-o oala cu apa si putina sare pui pastele la fiert. Nu le lasi sa fiarba mult. Cand sunt al dente le scurgi bine de tot de apa si le clatesti.
- Tai marunt ceapa, morcovul felii subtiri si varza bucati mai mari. le calesti intr-o oala cu ulei incins, amestecand mereu, pana se inmoaie morcovii si varza.
- Adaugi pastele fierte, adaugi coditele de telina taiate rondele subtiri, cartoful dat pe razatoarea mica, cimbru, 2 cani de apa calda. Potrivesti dupa gust de sare si piper. Lasi totul la fiert circa 15 minute, adaugi pasta de tomate si mai lasi 5 minute, amestecand din cand in cand.
- Tocanita poate fi servita calda cat si rece presarand deasupra putin marar verde tocat fin.