Pui cu vinete

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cum carnea de pui este una usoara si stim ca vara nu te incanta in mod deosebit mancarurile grase si grele, iti recomandamo reteta gustoasa pentru mancare de pui cu vinete.

Ingrediente

    • 1 pui
    • 4 rosii
    • 100 ml vin alb
    • 1 catel de usturoi
    • 2 vinete
    • 50 ml ulei
    • 300 ml pasta de tomate
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie puiul bucati, care se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei.
  2. Se taie vinetele felii, care sedau prin faina si se prajesc si ele in ulei incins, pe ambele parti. Rosiile se spala, se taie in sferturi care se prajesc si ele putin in ulei, apoi se pun peste vinete, adaugand vinul, usturoiul taiat feliute, pasta de tomate si putina sare.
  3. Se fierbe sosul 2-3 clocote si se toarna peste bucatile de pui,  presarand peste ele patrunjel verde tocat fin.

Recomandari

Mancaruri