Pandispan cu portocala

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Un desert pentru un sfarsit de saptamana.Incearca aceasta reteta daca vrei ceva dulce si usor de preparat.

Ingrediente

    • 150 ml suc de portocale
    • 80 ml de ulei
    • 350 gr de zahar
    • 6 oua
    • 1 plic de praf de copt
    • 500 gr de faina
    • coaja rasa de la o portocala

Instructiuni de preparare

  1. Amesteci intr-un castron mare uleiul, sucul de portocale,galbenusurile de ou si 250 gr de zahar. Amesteci bine compozitia apoi incorporezi faina amestecata cu pliculetul de praf de copt.
  2. Separat bati spuma albusurile de ou, apoi adaugi restul de zahar si coaja de portocala.
  3. Amesteci cele doua compozitii iar compozitia rezultata o rastorni intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
  4. Introduci forma in cuptorul preincins la 180 de grade Celsius si o lasi la cuptor 40 de minute.
  5. Checul cand e gata se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.

Recomandari

Patiserie