Strudel cu piept de pui

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Strudelul cu piept de pui are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos, si se poate prepara cu foarte multe umpluturi!

Ingrediente

    • 400 gr foitaj
    • 1 ceapa
    • patrunjel verde
    • salvie
    • 1 piept de pui
    • 60 gr unt
    • cimbru
    • ulei
    • sare
    • piper

    PENTRU UNS:

    • 2 linguri cu lapte
    • 1 galbenus

Instructiuni de preparare

  1. Lasa de seara aluatul sa se dezghete in frigider. Toaca marunt ceapa si pune-o la calit in untul topit. Cand a devenit sticloasa, adauga pieptul de pui taiat cubulete, sare si piper, iar cand carnea s-a patruns, da tigaia deoparte si lasa sa se racoreasca.
  2. Pune foaia de foitaj pe masa, intinde-o putin cu sucitorul si asaza carnea racorita si amestecata cucimbru, salvie si  patrunjel verde tocat fin. Ruleaza strudelul format si pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge-l cu amestecul de galbenus  si lapte, apoi baga tava in cuptorul incins pentru 30 de minute.
  3. Cand strudelul este auriu se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca, abia apoi il poti felia si servi.

Recomandari

Patiserie