Mini-pizza de casa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mini-pizza de casa este foarte gustoasa, iar gustul ei poate fi imbunatatit prin adaugarea de masline sau ciuperci.

Ingrediente

    PENTRU ALUAT:

    • 100 ml apa
    • 1 plic praf de copt
    • 350 gr faina
    • 100 ml ulei de masline extravirgin
    • sare

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 600 gr spanac
    • 250 gr mozzarella
    • 6 oua de prepelita
    • 4 catei de usturoi

Instructiuni de preparare

  1. Pentru aluat se framanta un aluat  dintoate ingredientele si se framanta pana se obtine un aluat elastic care se baga la frigider pentru 30 de minute.
  2. Spanacul se opareste in apa clocotita, apoi se toaca marunt. Branza se rade, iar usturoiul se toaca si el marunt.
  3. Aluatul se intinde si din el se taie 6 bucati potrivite, peste care se pun spanac, branza si cate un ou. Se presara usturoi si se baga la cuptor pentru 20 de minute, dupa care se pot servi fierbinti.

Recomandari

Pizza