- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Mini-pizza de casa este foarte gustoasa, iar gustul ei poate fi imbunatatit prin adaugarea de masline sau ciuperci.
Ingrediente
PENTRU ALUAT:
- 100 ml apa
- 1 plic praf de copt
- 350 gr faina
- 100 ml ulei de masline extravirgin
- sare
PENTRU UMPLUTURA:
- 600 gr spanac
- 250 gr mozzarella
- 6 oua de prepelita
- 4 catei de usturoi
Instructiuni de preparare
- Pentru aluat se framanta un aluat dintoate ingredientele si se framanta pana se obtine un aluat elastic care se baga la frigider pentru 30 de minute.
- Spanacul se opareste in apa clocotita, apoi se toaca marunt. Branza se rade, iar usturoiul se toaca si el marunt.
- Aluatul se intinde si din el se taie 6 bucati potrivite, peste care se pun spanac, branza si cate un ou. Se presara usturoi si se baga la cuptor pentru 20 de minute, dupa care se pot servi fierbinti.