- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pizza cu aluat de branza este foarte buna si satioasa, pe care o puteti servi fierbinte cat si rece.
Ingrediente
- 200 gr margarina
- 300 gr branza de vaci
- 100 gr telemea
- 200 gr faina
- 1 plic praf de copt
- zeama de lamaie
- 8 oua
- 2 legaturi de marar
- 500 ml suc de rosii
- 300 gr mezeluri
- 200 gr cascaval.
Instructiuni de preparare
- Din margarina, branza maruntita si faina framanti un aluat la care adaugi praful de copt stins cu putina lamaie. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pana se rumeneste.
- Intre timp, pregatesti umplutura: bati bine ouale, apoi adaugi pe rand mezelurile taiate cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.
- Torni compozitia peste aluatul copt si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute. Cand e gata, o lasi sa se raceasca si o tai bucati.