- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pizza Quattro Stagioni este o pizza delicioasa si aromata, pe care trebuie impartita cu cei dragi.
Ingrediente
- 1 aluat fraged (frantuzesc)
- 4 linguri pasta de tomate
- 1 lingura oregano
- 6 linguri parmezan (cascaval ras)
- 8 rosii oparite
- 100 gr creveti
- 100 gr carne de pasare sau de scoica
- 100 gr sunca fiarta taiata fasii
- 100 gr salam
- 1 conserva mica de ciuperci
- 1/2 ardei rosu taiat fasii
- 1/2 ardei verde tait fasii
- sare
- piper macinat proaspat
- 200 gr mozzarella
Instructiuni de preparare
- Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. S
- Se oparesc rosiile, se decojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare, (in fasii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute.
- Pizza Quattro stagioni se serveste cu vin sec, rosu.