- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta pizza speciala o data incercata nu o veti uita pentru ca etse delicioasa, satioasa si foarte usor de preparat.
Ingrediente
PENTRU ALUAT:
- 500 gr faina
- 1 cub drojdie
- 6 linguri ulei
- 250 ml apa calda
- sare
- 1 lingura oregano (optional)
PENTRU UMPLUTURA :
- 200 gr sunca/ salam/ carnat afumat taiat felii
- 200 gr rosii taiate rondele
- 200 gr ardei gras taiat juliene
- 200 gr ciuperci taiate feliute
- 200 gr ceapa solzisori
- 250 gr cascaval ras
- bulion sau pasta de tomate diluata cu putina apa
- sare
- piper macinat
- putin cimbru sau oregano
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron se pune faina, drojdia maruntita, uleiul, sarea, oregano si se toarna apa calda, se amesteca cu o lingura de lemn si apoi se framanta putin cu mainile. Se lasa la dospit 30 minute apoi se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei.
- Se unge aluatul cu bulion si se aseaza umplutura deasupra. Se coace la foc potrivit cam 30 -45 min. Se taie si se serveste calda cu sos de pizza.