- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceste brownies sunt de fapt niste negrese gustoase si aromate, foarte usor de preparat si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 220 gr zahar pudra
- 80 gr faina alba
- 2 plicuri praf de copt
- 3 pua
- 30 gr cacao pudra
- 1 lingurita sare
- 2 lingurite cu varf cafea macinata
- 225 gr unt
- 400 gr ciocolata amaruie
- 100 gr ciocolata alba
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 2 portii
- Se prepara 50 ml de espresso tare si se lasa putin la racit. Se amesteca zaharul pudra cu sare si oua pana cand se obtine o consistenta cremoasa. Se adauga amestecul de ciocolata si espresso. La aceeasi compozitie se adauga un amestec obtinut din faina, praf de copt si 25 g de cacao.
- Ciocolata alba se toaca grosier si se adauga la compozitia de mai sus. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 30 de minute in cuptorul fierbinte, la 1foc moderat, pana suprafata devine crocanta.
- Prajitura se lasa la racit in tava, apoi se taie cuburi. O lingurita de zahar pudra se amesteca cu cacao si se presara peste brownies.