- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Prajitura cu piersici este atat de dulce si de aromata, incat pana a doua zi tava va fi cu siguranta goala!
Ingrediente
- 100 gr unt
- 200 gr zahar alb
- 150 gr faina
- 1 plic praf de copt
- 150 ml lapte
- 1 cutie de 800 gr compot de piersici
Instructiuni de preparare
- Amestecati intr-un castron faina, praful de copt si zaharul, apoi turnati laptele, treptat pana cand se incorporeaza tot.
- Topiti untul si ungeti cu el tava de copt, apoi turnati compotul in tava, adaugad mai intai fructele si apoi cateva linguri de sirop. Asezati peste compot aluatul, turnand cu o lingura, apoi introduceti tava in cuptorul incins si coaceti 45-50 de minute, pana cand crusta se rumeneste frumos.