Gogosari umpluti cu cruditati

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gogosari umpluti cu cruditati este o salata dietetica satioasa si foarte gustoasa, perfecta atat la micul dejun cat si la cina.

Ingrediente

    • 6i gogosari mijlocii
    • 1 salata verde
    • 2 rosii
    • 5-6 ridichi de luna sau o gulie
    • 1/2 conopida fiarta
    • 2 cepe mici de apa
    • 2 linguri cu orez fiert si scurs
    • 1 lingura cu mustar
    • 2 linguri cu ulei
    • piper macinat
    • sare
    • patrunjel tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli gogosarii, decupezi coditele si-i cureti de seminte, ii speli din nou si lasi sa se scurga pe prosop curat.
  2. Cureti ceapa, o speli, o toci marunt si o presari cu sare. Apesi usor, apoi speli ceapa si o scurgi, o lasi in salatiera impreuna cu salata spalata frunza cu frunza si taiata fasii subtiri si cu ridichile date pe razatoare.
  3. Amesteci si sarezi usor. Faci un sos de mustar si ulei, amesteci in el buchetele de conopida fiarta si orez bine scurs, rastorni sosul in salatiera.
  4. Piperezi dupa gust, omogenizezi, adaugi si umpli gogosarii pe care-i asezi pe un platou.
    Decorezi cu crengute de patrunjel sau pui verdeata tocata peste gogosari, alternezi gogosarii umpluti cu felii de rosii, lasi la rece 1/2 ora si servesti cu paine proaspata.

Recomandari

Salate