- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Gustarea calda greceasca pe baza de creveti este o salata aromata, gustoasa si foarte buna.
Ingrediente
- 4 creveti mari
- ulei de masline
- sare de mare
- ghimbir
- 2 linguri smantana
- anason
- piper negru macinat
- orez
Instructiuni de preparare
- Se pun crevetii proaspeti la sotat in uleiul de masline incins, se adauga putin usturoi, putin ghimbir ras, sare de mare, piper negru macinat, anason. Se pune si un paharel mic de ouzo, pentru a se flamba - bautura traditionala greceasca, si se amesteca bine.
- Se adauga si doua linguri de smantana lichida si se presara putin marar proaspat. La final se servesc crevetii alaturi de orez fiert, si se pun si cateva rosii cherry confiate in ulei de masline incins, plus o ramurica de rozmarin.