Telina cu sos de mustar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

telina cu sos de mustar este o reteta de post delicioasa, care sigur va va ajuta sa treceti mai usor peste aceste zile de post.

Ingrediente

    • 1 telina
    • 4 linguri ulei
    • tarhon
    • zeama de lamaie
    • 2 linguri mustar
    • patrunjel verde
    • marar verde
    • hatmatuchi

Instructiuni de preparare

  1. Se curata telina, se spala sub jet de apa rece, apoi se taie felii. Se pun feliile de telina intr-o cratita cu apa si sare, sa fiarba, pe foc mic.
  2. Intre timp, se prepara sosul: 2 lingurite de mustar se freaca bine cu 4 linguri de ulei, se adauga patrunjel verde, marar, tarhon, hatmatuchi, toate tocate marunt ( in total o lingura de verdeturi) si zeama de lamaie.
  3. Se asaza telina fiarta pe o farfurie si se acopera cu sosul proaspat preparat.

Recomandari

Salate