- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
telina cu sos de mustar este o reteta de post delicioasa, care sigur va va ajuta sa treceti mai usor peste aceste zile de post.
Ingrediente
- 1 telina
- 4 linguri ulei
- tarhon
- zeama de lamaie
- 2 linguri mustar
- patrunjel verde
- marar verde
- hatmatuchi
Instructiuni de preparare
- Se curata telina, se spala sub jet de apa rece, apoi se taie felii. Se pun feliile de telina intr-o cratita cu apa si sare, sa fiarba, pe foc mic.
- Intre timp, se prepara sosul: 2 lingurite de mustar se freaca bine cu 4 linguri de ulei, se adauga patrunjel verde, marar, tarhon, hatmatuchi, toate tocate marunt ( in total o lingura de verdeturi) si zeama de lamaie.
- Se asaza telina fiarta pe o farfurie si se acopera cu sosul proaspat preparat.