- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul cu spanac este foarte aromat, fiind un preparat indicat mai ales in zilele caniculare de vara.
Ingrediente
- 2 piepti de pui, fara piele si os
- 500 gr spanac
- 2-3 rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
- oregano
- otet balsamic
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 60 minute
- Pieptul de pui il tai in doua si condimentezi fiecare felie cu sare si piper, apoi cu oregano. Ungi apoi feliile de carne cu putin ulei de masline si le pui pe gratar. Intorci pieptul de pui, sa se patrunda pe ambele parti.
- Speli spanacul, il usuci intr-un prosopel si il calesti in ulei de masline, intr-o tigaie.
- Pe un platou asezi un pat de spanac si adaugi pieptul de pui. Speli rosiile, le tai in sferturi si le asezi pe platou. Din loc in loc, stropesti cu putin ulei si cu otet balsamic. Adaugi, daca mai este necesar, sare si piper.