- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata Caesar Supreme este delicioasa si apetisanta, numai buna cu un piept de pui la gratar.
Ingrediente
- 6 catei de usturoi
- 150 gr maioneza
- 5 fileuri de ansoa
- 6 linguri parmezan ras
- 1 lingurita sos Worcestershire
- 1 lingurita mustar Dijon
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare
- piper macinat
- 50 ml ulei de masline
- 150 gr franzela mai vehe, taiata cubulete
- 1 salata verde
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron mic, amestecati 3 catei de usturoi pisati, maioneza, fileurile de ansoa, 2 lignuri de parmeza, sosul Worcestershire, mustarul si zeama de lamaie. Condimentati, dupa gust, cu sare si piper macinat, omogenizati bine, apoi bagati amestecul la frigider pana in mometul folosirii.
- Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, apoi puneti cei 3 catei de usturoi ramasi, taiati sferturi si lasati-i sa se prajeasca pana incep sa se rumeneasca. Adaugati cuburile de paine si lasati-le sa se prajeasca. Scoateti crutoanele din tigaie intr-un castron si condimentati-le cu sare si piper macinat.
- Spalati salata frunza cu frunza, rupeti-le in bucati mai mici, si asezati-le in bolul de lasata. Turnati dressingul de la frigider, presarati parmezanul ramas si crutoanele, apoi o puteti servi.