Salata Caesar Supreme

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata Caesar Supreme este delicioasa si apetisanta, numai buna cu un piept de pui la gratar.

Ingrediente

    • 6 catei de usturoi
    • 150 gr maioneza
    • 5 fileuri de ansoa
    • 6 linguri parmezan ras
    • 1 lingurita sos Worcestershire
    • 1 lingurita mustar Dijon
    • 1 lingura zeama de lamaie
    • sare
    • piper macinat
    • 50 ml ulei de masline
    • 150 gr franzela mai vehe, taiata cubulete
    • 1 salata verde

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron mic, amestecati 3 catei de usturoi pisati, maioneza, fileurile de ansoa, 2 lignuri de parmeza, sosul Worcestershire, mustarul si zeama de lamaie. Condimentati, dupa gust, cu sare si piper macinat, omogenizati bine, apoi bagati amestecul la frigider pana in mometul folosirii.
  2. Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, apoi puneti cei 3 catei de usturoi ramasi, taiati sferturi si lasati-i sa se prajeasca pana incep sa se rumeneasca. Adaugati cuburile de paine si lasati-le sa se prajeasca. Scoateti crutoanele din tigaie intr-un castron si condimentati-le cu sare si piper macinat.
  3. Spalati salata frunza cu frunza, rupeti-le in bucati mai mici, si asezati-le in bolul de lasata. Turnati dressingul de la frigider, presarati parmezanul ramas si crutoanele, apoi o puteti servi.

Recomandari

Salate