- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata cu ton, fasole si masline negre este o salata de vara, plina de vitamine si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 2 buc file de ton in ulei de masline
- 4 linguri ulei de masline
- 200 gr fasole alba in conserva
- 1 lamaie
- 100 gr masline negre
- 1 legatura ceapa verde
- 100 gr baby spanac
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Se deschide conserva de ton si se faramiteaza usor file-ul de ton, iar conserva de fasole si se scurge de zeama.
- Se apala bine spanacul, si se scot samburii maslinelor.
- Pentru dressing, se amesteca uleiul de masline cu putina zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper, dupa preferinta.
- Se pune spanacul in farfurie, deasupra tonul si fasolea, maslinele si ceapa tocata, iar dressingul se presara peste salata numai in momentul servirii.