- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chiar daca pare o reteta complicata este foarte usor de preparat folosind si alte feluri de peste afumat.Gustul salatei este deosebit.
Ingrediente
- 1 buc de coregon sau halibut afumat,dezosat si fara pielita
- 2 tulpini de telina tocate marint
- 2 fire de ceapa verde sau jumatate de ceapa uscata
- 45 gr de maioneza
- 45 ml de smantana dulce
- zeama de la o lamaie
- o frunza de salata verde
- cateva frunze de patrunjel verde proaspat tocate pentru ornat
- covrigi prajiti sau baghete pentru servit
Instructiuni de preparare
- Rupeti fileurile de coregon (halibut) in bucati mai mici dar nu maruntite. Amestecati apoi intr-un bol telina, ceapa verde tocata,maioneza si smantana dulce apoi adaugati zeama de lamaie dupa gust.
- Adaugati in amestecul preparat bucatile de peste si amestecati usor pentru a nu marunti pestele.
- Pe o farfurie asezati frunza de salata covrigul sau bagheta prajita, adaugand alaturi salata preparata.