- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rapid de preparat aceata reteta poate fi un pranz pe fuga.Reteta capata un gust deosebit daca se consuma rece deoarece se accentueaza aromele.
Ingrediente
- 8-10 oua
- 4 fire de ceapa verde sau 1 ceapa alba uscata
- 90 gr de maioneza
- o lingura de mustar(optional)
- cateva frunze de patrunjel verde tocat
- sare si piper macinat
- paine prajita pentru servire
Instructiuni de preparare
- Puneti ouale intr-o oala, adaugati apa cat se le acopere si puneti-le la fiert timp de 10 min.
- Cand acestea sunt gata puneti peste apa rece pana se racesc si apoi decojiti-le.
- Taiati ouale fierte cubulete si puneti-le intr-un castron mare. Adaugati ceapa tocata marunt,puneti sare si piper si amestecati cu ajutorul unei spatule. Adaugati maioneza, mustarul (optional) si amestecati.
- Puneti salata in farfurii si ornati cu patrunjel verde si serviti alaturi de felii de paine prajita.