Salata de oua cu ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rapid de preparat aceata reteta poate fi un pranz pe fuga.Reteta capata un gust deosebit daca se consuma rece deoarece se accentueaza aromele.

Ingrediente

    • 8-10 oua
    • 4 fire de ceapa verde sau 1 ceapa alba uscata
    • 90 gr de maioneza
    • o lingura de mustar(optional)
    • cateva frunze de patrunjel verde tocat
    • sare si piper macinat
    • paine prajita pentru servire

Instructiuni de preparare

  1. Puneti ouale intr-o oala, adaugati apa cat se le acopere si puneti-le la fiert timp de 10 min.
  2. Cand acestea sunt gata puneti peste apa rece pana se racesc si apoi decojiti-le.
  3. Taiati ouale fierte cubulete si puneti-le intr-un castron mare. Adaugati ceapa tocata marunt,puneti sare si piper si amestecati cu ajutorul unei spatule. Adaugati maioneza, mustarul (optional) si amestecati.
  4. Puneti salata in farfurii si ornati cu patrunjel verde si serviti alaturi de felii de paine prajita.

Recomandari

Salate