Salata de conopida cu maioneza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de conopida cu maioneza este o salata delicioasa, cu care, cu siguranta ii veti surprinde in mod placut pe cei dragi.

Ingrediente

    • 1 conopida
    • sare
    • patrunjel tocat
    • 1 morcov fiert
    • 1 cartof fiert
    • 2 linguri cu otet
    • 150 ml ulei
    • mustar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Desfaci conopida buchetele mai mari, le speli in apa rece,apoi le pui la fiert in apa care clocoteste. Pui in apa 1 lingura de sare si  lasi sa fiarba 15 minute, apoi o scoti, o lasi sa scurga bine de apa si o pui intr-un castron adanc.
  2. Din morcovul fiert trecut pe razatoare, mustar, cartof fiert, bine terciuit, si ulei faci o maioneza de post, pe care o subtiezi cu otet, o omogenizezi si o torni peste conopida. Amesteci usor, de josin sus, decorezi cu legume de sezon si colorezi cu patrunjel tocat fin. Lasi salata la rece
    1 ora si servesti cu felii subtiri de paine prajita pe plita sau in cuptor.

Recomandari

Salate