Salata de paste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Daca o simpla salata de legume nu iti tine de foame si ti se pare prea putin pentru un fel principal, iti propunem o salata cu paste.Este delioasa, destul de usoara, se prepara repede si iti ofera un plus de satietate.

Ingrediente

    • 100 gr paste(fusili sau penne)
    • 200 gr broccoli
    • 1 fir de praz
    • 1 dovlecel
    • 2 rosii
    • 1 ardei kapia
    • pasta de tomate sau ketchup
    • otet
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pastele se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Dupa 6-7 minute se scurg de apa si se lasa sa se raceasca.
  2. Broccoli se desface buchetele mai mici care se oparesc in apa fierbinte. In alt vas cu apa clocotita se opareste dovlecelul taiat cubulete.
  3. Se taie prezul felii subtiri si se pune intr-un castron incapator. Se adauga dovlecelul oparit si scurs de apa, rosiile taiate felii si ardeiul kapia taiat fasii. Se amesteca compozitia apoi se adauga broccoli oparit si scurs de apa si pastele.
  4. Separat se prepara un dressing din o lingurita de pasta de tomate sau ketchup, ulei, otet si putina sare. Se amesteca compozitia apoi se toarna peste salata care se serveste imediat.

Recomandari

Salate