Salata exotica

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta salata exotica poate fi servit ca antreu in zilele calde de vara, dar poate fi servita si ca fel principal la masa de pranz.Combinatia de fructe, legume si carne nu face decat sa acopere un spectru cat mai larg de vitamine si minerale.

Ingrediente

    • 1 avocado
    • 1 mango
    • 300 gr friptura calda de vita
    • 100 gr ruccola
    • 1 ceapa rosie
    • sare
    • zeama de la jumatate de lamaie
    • piper boabe

Instructiuni de preparare

  1. Se curata avocado si mago de coaja, apoi se inlatura samburele si se taie fructul de avocado felii iar fructul de mango cuburi mari care apoi se pun la un loc intr-un bol incapator.
  2. Friptura preparata se taie felii subtiri care se pun peste fructe. Se adauga salata ruccola spalata si scursa de apa, adaugand la final ceapa taiata rondele subtiri.
  3. Se amesteca compozitia si se  baga salata la frigider pentru cateva minute, pana se prepara vinegreta.
  4. Pentru vinegreta se ia un borcan cu capac pe filet, in care se pune zeama de lamaie,uleiul,cateva boabe de piper zdrobite si putina sare.Se pune capacul borcanului si se agita energic timp de 1 minut. Sosul obtinut se pune peste salata numai in momentul servirii.

Recomandari

Salate