- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Foarte multe persoane prefera salatele iar combinatia dintre legumele proaspete si carnea slaba asigura un aport suficient de proteine si vitamine si potoleste si senzatia de foame.Salata de pui cu fasole este una din aceste retete-minune.
Ingrediente
- 250 gr fasole boabe fiarta sau din conserva
- 400 gr piept de pui fiert
- 3-4 rosii cherry
- 100 gr bacon
- salata ruccola
- miez de nuca
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri zeama de lamaie
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Se asaza boabele de fasole intro salatiera.Se adauga pieptul de pui taiat fasii, o mana generoasa de salata ruccola spalata si scursa de apa si baconul taiat felii si rumenit in putin ulei de masline.
- Separat, intr-un castron se bat cu telul uleiul, seama de lamaie, sare si piper, dupa gust, pana cand dressingur se ingroasa putin. Se rastoarna peste ingredientele din salatiera. Se amesteca usor si se baga in frigider pentru 10 minute pentru a se patrunde gusturile.
- Salata se serveste decorata cu jumatati de rosii cherry si bucati de miez de nuca.