Salata de ridichi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de ridichi este o salata de primavara foarte racoritoare si plina de vitamine.

Ingrediente

    • 6-8 ridichi de luna
    • 4 fire de ceapa verde
    • 1 salata invelita
    • 1 lingura cu otet
    • 2 linguri cu ulei
    • sare
    • piper
    • 1 ou fiert tare
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

  1. Cureti ridichile de codite, le speli, le tai felii, le asezi in castron impreuna cu salata spalata frunza cu frunza, taiata fasii subtiri. Adaugi ceapa tocata bucati mici, sare, ulei, otet.
  2. Amesteci usor salata si o decorezi cu felii de ou fiert tare si marar tocat, servesti langa legume sau friptura de pui.

Recomandari

Salate