- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata de telina si pui este o salata racoritoare de vara, foarte satioasa si gustoasa.
Ingrediente
- 2 tulpini de telina (Apio) sau fenicul
- 1 gulie
- 10 rosii cherry
- 1 piept de pui
- sucul de la 2 lamai
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura mustar dulce sau iute
- 2-3 frunze de rucola
- 1 legatura spanac
- sare
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 25 minute+ 15 minute prajire
- Speli carnea si o lasi sa stea la marinat cu sucul de la 1 lamaie, ulei de masline si sare, timp de 1 ora.
- Cureti telina Apio, gulia si salata si tai tulpinile pestisori, iar rucola o rupi. Pui si rosioarele spalate si taiate. Faci un sos din ulei, mustar si sucul de la 1 lamaie. Adaugi si sare, dupa gust.
- Intr-o tigaie, pui putin ulei si prajesti carnea 15 minute. Pui carnea peste salata, iar sosul il servesti la masa separat, intr-o sosiera.