Salata de vinete cu dovleac turcesc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de vinete cu dovleac turcesc este foarte buna, mai ales in zilele de post cand avem mare nevoie de vitamine.

Ingrediente

    • 1 kg vinete coapte
    • ulei
    • 500 gr dovleac turcesc
    • 1 ceapa
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15
    minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pana se obtine o pasta omogena.
  2. Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata
    marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust, apoi se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de gogosari
    murati.

Recomandari

Salate