- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Legumele sunt intotdeauna o sursa inepuizabila de vitamine.Salata picanta te poat scoate din impasul (inevitabil, de altfel...) exprimat atat de concis de fraza: "Nu mai stiu ce sa gatesc...", asigurand si o masa copiasa si delicioasa.
Ingrediente
- 600 gr fasole verde
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute rosu
- 1 lingura seminte de susan
- 2 l;inguri sos de soia
- 2 linguri otet din vin
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Cureti pastaile de fasole. le tai bucati apoi le fierbi intr-o oala cu apa si putina sare timp de 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute se scurg pastaile de apa si se pun intr-o salatiera.
- Se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se adauga ardeiul rosu iute tocat marunt.
- Separat, amesteci uleiul de masline, otetul,sosul de soia, sare, piper, dupa gust, si asezonezi salata. Se adauga semintele de susan prajite putin si se serveste alaturi de felii de paine integrala, prajita.